Werkwijze

De werkwijze van Care for Buildings bestaat uit vijf transparante stappen.

Laat hier uw ervaring met Care for Buildings achter!

De werkwijze van Care for Buildings bestaat uit vijf transparante stappen. Een onderdeel hiervan is u een begroting te geven met duidelijke stelposten en advies op maat. Na uw goedkeuring gaan we voor u aan de slag. Zo komt u niet voor verrassingen te staan!

Inventarisatie

Wanneer u contact zoekt via een van onze contactmogelijkheden bekijken we gezamenlijk uw situatie/hulpvraag. Een bezoek door een van onze vakmannen is een vast onderdeel. Geheel vrijblijvend en gratis.

Offreren

Nadat we uw vraag in kaart hebben, is er de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen. We zullen met een concreet voorstel komen en u ontvangt een opgave van de kosten. Als u akkoord gaat met de offerte starten we met enkele voorbereidingen.

Voorbereiding

De te gebruiken producten en eventuele bouwmaterialen worden besteld. Wegens onze korte lijnen met onze vaste leveranciers kunnen wij een korte leveringstermijn hanteren. Hierdoor kan u spoedig worden ingepland voor uitvoering van de werkzaamheden.

Realiseren

Als voorgaande stappen zijn doorlopen, starten we met de uitvoering van de werkzaamheden. In deze ‘doe-fase’ zullen de werknemers van Care for Buildings het werk ter plaatse verrichten. Wijzigingen zijn (in overleg) nog steeds goed mogelijk.

Nazorg

Na afronding van de werkzaamheden worden deze met u geëvalueerd: bent u tevreden met het resultaat? Hoe heeft u de werkwijze van Care for Buildings ervaren? zijn er nog vragen?