Waterdichting kelder

4.5 op basis van
20 beoordelingen

Bekijk reviews

Waterdichting van uw kelder

U zit er niet op te wachten dat er vocht via uw kelder omhoog trekt. Toch is dit een probleem waar veel mensen mee te maken kunnen krijgen. Dat levert een vervelende geur op, maar kan ook schade berokkenen aan uw huis of ander gebouw. Dan is het goed om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Neem hiervoor contact op met Care for Buildings. Onze specialisten komen graag bij u langs voor waterdichting van de kelder. Na afloop van deze kelderdichting zult u merken dat vocht geen kans meer maakt en dat u zodoende met een veel prettiger gevoel in uw woning kunt wonen.

 

Groene aanslag verwijderen

Lees meer

Gevel zandstralen

Lees meer

Hogedruk reinigen

Lees meer

Kelderdichting voor een scherpe prijs

Bij Care for Buildings hebben we een passie voor het in perfecte conditie houden van uw huis. We raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als u merkt dat zich ergens in huis een probleem voordoet. Dit kan bijvoorbeeld in de kelder zijn. Doordat veel huizen op grond is gebouwd waar veel vocht door naar boven kan komen, is het goed om uw kelder goed dicht te laten maken. Wij kunnen deze klus voor u uitvoeren bij zowel oude als nieuwe huizen. We vinden het daarbij belangrijk dat dit zo goed en grondig mogelijk gebeurt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over vocht en de problemen die dit met zich meebrengt.

  • Gevelreiniging Groene Aanslag Verwijderen Lisse
  • Gevelreiniging Hogedruk Reinigen
  • Gevelreiniging Rode Verf Verwijderen
  • Gevelreiniging Witte Verf Verwijderen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Gele Steen Woerden
  • Gevelreiniging Zandstralen Zaandam

Meer weten over kelderdichting?

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over wat waterdichting van de kelder precies inhoudt en hoe wij dit voor u kunnen verzorgen. We vinden het belangrijk om u hierbij zo goed mogelijk van dienst te zijn. We voeren deze kelderdichting voor een prijs uit die alleszins schappelijk genoemd mag worden. Schroom dan ook niet om een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Indien u hiermee akkoord gaat, dan komen wij zo snel mogelijk bij u langs om dit project voor u uit te voeren.

Waarom nog langer wachten?

En al het andere woningonderhoud dan?

Care For Buildings is uw vakkundige partner: gevelreiniging, renovatie en vochtwering, alles van fundament tot dak. Impregneren/ hydrofoberen. Vochtproblemen in kelders of natte ruimten, kelders waterdicht maken, fundament afdichting, optrekkend grondvocht, voegen vervangen, aanslag op dakpannen reinigen, scheuren door verzakking of aardbevingsschade herstellen, schoorsteenrenovatie, reinigen van beplating: damwand, trespa en gevelpanelen, reinigen van kunststof en aluminium, reinigen van bestrating, pleinen en terrassen.