Vochtwering

4.5 op basis van
20 beoordelingen

Bekijk reviews

Vochtwering in uw huis

Vocht, het is eigenlijk volksvijand nummer 1 voor zowel nieuwbouw als bestaande huizen. Het kan namelijk veel schade aanrichten in uw woning of gebouw, waarbij het ook nog eens ongezond is. Vochtwering is dan ook heel belangrijk. We raden u aan om dit heel serieus te nemen en te overwegen om gelijk met vochtwering aan de slag te gaan. Bij Care for Buildings weten we wel raad met die problemen die met vocht te maken kunnen hebben. We bekijken samen met u in uw huis wat hier allemaal aan gedaan kan worden, aan de hand waarvan wij voor u een plan opstellen.

 

Groene aanslag verwijderen

Lees meer

Gevel zandstralen

Lees meer

Hogedruk reinigen

Lees meer

Vochtwering voor de buitenmuur

Vochtproblemen zijn in eerste instantie niet allemaal zichtbaar, maar dat komt na verloop van tijd vanzelf. Denk hierbij aan betonrot, houtrot of scheuren in de muren. Het ziet er niet uit en kan zelfs voor een gevaarlijke situatie zorgen. Hierdoor is het dan ook echt belangrijk om ervoor te zorgen dat u er snel iets aan doet als u merkt dat er teveel vocht in uw huis aanwezig is. Care for Buildings pakt dit probleem graag samen met u aan. We zorgen voor vochtwering aan de buitenmuur, maar ook voor vochtwering in de kelder. Heeft u last van schimmel? Wacht dan niet om contact met ons op te nemen!

  • Gevelreiniging Groene Aanslag Verwijderen Lisse
  • Gevelreiniging Hogedruk Reinigen
  • Gevelreiniging Rode Verf Verwijderen
  • Gevelreiniging Witte Verf Verwijderen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Gele Steen Woerden
  • Gevelreiniging Zandstralen Zaandam

Meer weten over vochtwering?

Indien u meer wilt weten over hoe wij bijvoorbeeld vochtwering in de kelder aanpakken, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om ervoor te zorgen dat al uw vochtproblemen snel worden aangepakt. Zo kunt u weer veilig en gezond leven in uw huis. We hebben elders op deze website uitgebreide informatie voor u klaarstaan over vocht en de bestrijding hiervan. Hier kunt u zien dat wij serieus zijn over de bestrijding van vocht. U kunt natuurlijk ook altijd met ons bellen of mailen. Samen stellen we een plan op om ook uw woning geheel vochtvrij te maken!

Waarom nog langer wachten?

En al het andere woningonderhoud dan?

Care For Buildings is uw vakkundige partner: gevelreiniging, renovatie en vochtwering, alles van fundament tot dak. Impregneren/ hydrofoberen. Vochtproblemen in kelders of natte ruimten, kelders waterdicht maken, fundament afdichting, optrekkend grondvocht, voegen vervangen, aanslag op dakpannen reinigen, scheuren door verzakking of aardbevingsschade herstellen, schoorsteenrenovatie, reinigen van beplating: damwand, trespa en gevelpanelen, reinigen van kunststof en aluminium, reinigen van bestrating, pleinen en terrassen.