Vochtbestrijding

4.5 op basis van
20 beoordelingen

Bekijk reviews

Vochtbestrijding in huis

U heeft een mooi huis en geniet ervan om hier in te wonen, maar niet alles is helemaal in orde? Het is bijvoorbeeld mogelijk dat u in huis last heeft van opkomend vocht. Dit is vervelend, vooral ook omdat dit vocht ervoor kan zorgen dat er schimmel ontstaat in huis. Dat ziet er niet alleen vies uit, maar is ook nog eens slecht voor uw gezondheid. Het is dan goed om een professioneel bedrijf in te schakelen dat voor u aan de slag gaat met het verhelpen van dit vochtprobleem. Vochtbestrijding is een van de specialiteiten van Care for Buildings. We hebben veel ervaring op dit gebied en zetten deze ervaring graag in om bijvoorbeeld met vochtbestrijding bij een muur aan de slag te gaan.

Groene aanslag verwijderen

Lees meer

Gevel zandstralen

Lees meer

Hogedruk reinigen

Lees meer

Professionele vochtbestrijding in de kelder

Het probleem met vocht begint over het algemeen in de kelder. Hier kan het vocht vanuit de grond opkomen, wat een nadelig effect heeft op de leefbaarheid in de kelder. Maar dit vocht kan ook doortrekken naar de rest van uw huis. Het is dan ook goed om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen, voordat de problemen in uw huis nog groter worden. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van vochtbestrijding in huis en gaan hier dan ook graag mee aan de slag bij u thuis. We hebben ervaren mensen klaarstaan, daarbij gebruiken we altijd de beste middelen om het vocht te lijf te gaan.

  • Gevelreiniging Groene Aanslag Verwijderen Lisse
  • Gevelreiniging Hogedruk Reinigen
  • Gevelreiniging Rode Verf Verwijderen
  • Gevelreiniging Witte Verf Verwijderen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Gele Steen Woerden
  • Gevelreiniging Zandstralen Zaandam

Meer weten over vochtbestrijding in huis?

Voor meer informatie over vochtbestrijding kunt u altijd even contact met ons opnemen. We geven u graag antwoord op uw vragen en geven u advies over hoe u het beste de bestrijding van vocht aan kunt vangen. We hebben het dan over vochtbestrijding in de kelder, of vochtbestrijding in een muur. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een muur impregneren, waardoor deze waterafstotend wordt. We kunnen vrijblijvend bij u langskomen om te bekijken hoe erg het probleem in uw huis is en hoe wij dit het beste kunnen bestrijden. Uiteraard is dit geheel gratis en vrijblijvend.

Waarom nog langer wachten?

En al het andere woningonderhoud dan?

Care For Buildings is uw vakkundige partner: gevelreiniging, renovatie en vochtwering, alles van fundament tot dak. Impregneren/ hydrofoberen. Vochtproblemen in kelders of natte ruimten, kelders waterdicht maken, fundament afdichting, optrekkend grondvocht, voegen vervangen, aanslag op dakpannen reinigen, scheuren door verzakking of aardbevingsschade herstellen, schoorsteenrenovatie, reinigen van beplating: damwand, trespa en gevelpanelen, reinigen van kunststof en aluminium, reinigen van bestrating, pleinen en terrassen.