Stoomreinigen

4.5 op basis van
20 beoordelingen

Bekijk reviews

Laat uw gevel reinigen met stoom

Het is belangrijk om de gevel van uw huis in goede staat te houden. Een gevel is onderhevig aan allerlei gevaren en kan vol zitten met groene of zwarte aanslag en andere vormen van viezigheid. Het is dan goed om uw gevel goed te reinigen. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar dat is een enorme klus die ook niet zonder gevaren is. Zeker als u hogerop op uw gevel schoon wilt gaan maken. Het is beter om deze klus aan een professioneel bedrijf over te laten, waar mensen werken die weten wat er bij het reinigen van een gevel allemaal komt kijken. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om Care for Buildings uw gevel te laten stoomreinigen. Dit is een milde vorm van reinigen die geen nadelige gevolgen heeft voor het milieu.

 

Groene aanslag verwijderen

Lees meer

Gevel zandstralen

Lees meer

Hogedruk reinigen

Lees meer

Een gevel reinigen met stoom

Bij het stoomreinigen van een gevel wordt met een speciale stoommachine het vuil op uw gevel te lijf gegaan. Dit is een hete condens van water, die een goed reinigend effect heeft. Het is een milde methode, waarbij uw gevel de minste kans loopt om schade op te lopen. Daarbij is deze methode ook het beste voor het milieu, aangezien er geen chemicaliën bij worden gebruikt. We hebben bij Care for Buildings veel ervaring met deze vorm van reinigen. Als wij een gevel reinigen met stoom zult u merken dat het resultaat zeer goed is. Uw gevel ziet er na afloop van het stoomreinigen weer uit als nieuw!

  • Gevelreiniging Groene Aanslag Verwijderen Lisse
  • Gevelreiniging Hogedruk Reinigen
  • Gevelreiniging Rode Verf Verwijderen
  • Gevelreiniging Witte Verf Verwijderen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Gele Steen Woerden
  • Gevelreiniging Zandstralen Zaandam

Meer weten over stoomreinigen van uw gevel?

Indien u meer wilt weten over wat het met stoom reinigen van uw gevel allemaal inhoudt, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de info op deze website. We hebben hier namelijk uitgebreide informatie staan over wat met stoom reinigen van een gevel precies inhoudt. Ook de andere methodes om uw gevel te reinigen worden hier verder uit de doeken gedaan. Uiteraard kunt u ook altijd even contact met ons opnemen om meer te weten te komen over wat ons bedrijf allemaal voor u kan betekenen, of om meteen een afspraak met ons te maken. Via het formulier op deze website vraagt u eenvoudig een offerte aan.

Waarom nog langer wachten?

En al het andere woningonderhoud dan?

Care For Buildings is uw vakkundige partner: gevelreiniging, renovatie en vochtwering, alles van fundament tot dak. Impregneren/ hydrofoberen. Vochtproblemen in kelders of natte ruimten, kelders waterdicht maken, fundament afdichting, optrekkend grondvocht, voegen vervangen, aanslag op dakpannen reinigen, scheuren door verzakking of aardbevingsschade herstellen, schoorsteenrenovatie, reinigen van beplating: damwand, trespa en gevelpanelen, reinigen van kunststof en aluminium, reinigen van bestrating, pleinen en terrassen.