Schoorsteen reparatie

4.5 op basis van
20 beoordelingen

Bekijk reviews

Laat uw schoorsteen herstellen door experts

Merkt u op een dag dat er problemen zijn met uw schoorsteen? Heeft u de schoorsteen laten vegen, maar blijven deze problemen toch aanhouden? Dan is het goed mogelijk dat uw schoorsteen een reparatie nodig heeft. Er zijn meerdere problemen die kunnen ontstaan aan een schoorsteen, dan is het belangrijk om hier zo snel mogelijk korte metten mee te maken. Als u de problemen namelijk onberoerd laat, dan kunnen deze verergeren en zelfs voor gevaarlijke situaties zorgen. Bij Care for Buildings weten we als geen ander hoe er met een dergelijke situatie omgegaan moet worden. Onze professionals komen graag uw schoorsteen repareren.

 

Groene aanslag verwijderen

Lees meer

Gevel zandstralen

Lees meer

Hogedruk reinigen

Lees meer

Uw schoorsteen laten herstellen

We vinden het belangrijk om u te helpen optimaal te genieten van uw pand. We hebben een passie voor ons werk en gaan dan ook graag bij u thuis aan de slag. Ook als u een bedrijfspand heeft dat aan renovatie op reparatie toe is staan wij klaar. Een schoorsteen reparatie is een van de klussen die we regelmatig uitvoeren. Hierbij moet grondig te werk worden gegaan, zodat er geen verdere schade aan uw schoorsteen ontstaat. Schroom niet om hier contact met ons over op te nemen en uw vragen hierover aan ons te stellen. We komen dan graag een keer bij u langs om te bekijken wat het probleem met uw schoorsteen precies is. Aan de hand hiervan stellen we een plan op en maken we een offerte.

  • Gevelreiniging Groene Aanslag Verwijderen Lisse
  • Gevelreiniging Hogedruk Reinigen
  • Gevelreiniging Rode Verf Verwijderen
  • Gevelreiniging Witte Verf Verwijderen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Gele Steen Woerden
  • Gevelreiniging Zandstralen Zaandam

Meer weten over hoe wij uw schoorsteen herstellen?

We hebben elders op deze website uitgebreide informatie staan over het werk dat wij voor u kunnen uitvoeren. Aan de hand hiervan kunt u de keuze maken om ons bij u aan de slag te laten gaan. We komen dan op korte termijn bij u langs om uw schoorsteen grondig te repareren. U hoeft zich daarna geen zorgen meer te maken over uw schoorsteen en of alles hiermee wel in orde is. U kunt ons ook inschakelen voor andere reparaties aan uw huis. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd op het gebied van gevelreiniging en vochtwering. U vindt een overzicht van al onze diensten op een van de andere pagina’s van deze website.

Waarom nog langer wachten?

En al het andere woningonderhoud dan?

Care For Buildings is uw vakkundige partner: gevelreiniging, renovatie en vochtwering, alles van fundament tot dak. Impregneren/ hydrofoberen. Vochtproblemen in kelders of natte ruimten, kelders waterdicht maken, fundament afdichting, optrekkend grondvocht, voegen vervangen, aanslag op dakpannen reinigen, scheuren door verzakking of aardbevingsschade herstellen, schoorsteenrenovatie, reinigen van beplating: damwand, trespa en gevelpanelen, reinigen van kunststof en aluminium, reinigen van bestrating, pleinen en terrassen.