Schoorsteen renoveren

4.5 op basis van
20 beoordelingen

Bekijk reviews

Een schoorsteen laten renoveren door professionals

Heeft u een schoorsteen die dringend gerenoveerd moet worden? Een schoorsteen die niet goed meer functioneert kan een groot aantal verschillende problemen met zich meebrengen. Uw veiligheid kan hierbij zelfs in het geding komen. Het schoonmaken van een schoorsteen is hier dan niet altijd de oplossing voor. Soms moeten er daadwerkelijk werkzaamheden aan de schoorsteen worden uitgevoerd voordat deze weer perfect functioneert. Een schoorsteen renoveren is een van de specialiteiten van Care for Buildings. We hebben een team klaarstaan dat zorgvuldig en grondig met de renovatie aan de slag gaat.

 

Groene aanslag verwijderen

Lees meer

Gevel zandstralen

Lees meer

Hogedruk reinigen

Lees meer

Een professionele schoorsteenrenovatie laten uitvoeren

Bij het renoveren van een schoorsteen komt heel wat kijken. Het is dan ook goed om dit te laten uitvoeren door een team dat bestaat uit professionals. Wij hebben deze specialisten in dienst. Ze hebben door de jaren heen een flink aantal schoorstenen gerenoveerd en gaan hiermee ook graag voor u aan de slag. Als wij klaar zijn met het renoveren van uw schoorsteen, dan mag u er op rekenen dat deze weer helemaal perfect werkt. Schroom dan ook niet om even contact met ons op te nemen als u hier vragen over heeft, of als u ons meteen in wilt schakelen om deze renovatie voor u uit te voeren.

  • Gevelreiniging Groene Aanslag Verwijderen Lisse
  • Gevelreiniging Hogedruk Reinigen
  • Gevelreiniging Rode Verf Verwijderen
  • Gevelreiniging Witte Verf Verwijderen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Gele Steen Woerden
  • Gevelreiniging Zandstralen Zaandam

Meer weten over de renovatie van een schoorsteen?

De renovatie van een schoorsteen kan een ingrijpende operatie zijn. Het is dan ook goed om hiervoor mensen in te schakelen met verstand van zaken. Bij Care for Buildings hebben we ervaring met een schoorsteen renoveren. Als wij deze klus voor u uitvoeren, dan mag u er op rekenen dat dit grondig gebeurt, door mensen met passie voor hun vak. We kunnen elk onderdeel van uw pand renoveren, maar daarnaast zijn we ook in te schakelen voor andere taken. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in gevelreiniging en vochtwering. We helpen u graag om uw pand in een perfecte conditie te houden, zodat u hier nog vele jaren van kunt genieten!

Waarom nog langer wachten?

En al het andere woningonderhoud dan?

Care For Buildings is uw vakkundige partner: gevelreiniging, renovatie en vochtwering, alles van fundament tot dak. Impregneren/ hydrofoberen. Vochtproblemen in kelders of natte ruimten, kelders waterdicht maken, fundament afdichting, optrekkend grondvocht, voegen vervangen, aanslag op dakpannen reinigen, scheuren door verzakking of aardbevingsschade herstellen, schoorsteenrenovatie, reinigen van beplating: damwand, trespa en gevelpanelen, reinigen van kunststof en aluminium, reinigen van bestrating, pleinen en terrassen.