Muur waterdicht maken

4.5 op basis van
20 beoordelingen

Bekijk reviews

Uw binnenmuur waterdicht maken

Wilt u uw binnenmuur dicht laten maken door professionals op dit gebied? Dan bent u van harte welkom om eens contact op te nemen met Care for Buildings. We hebben mensen in dienst die als geen ander weten wat er allemaal moet gebeuren om een muur waterdicht te maken. We komen graag een keer bij langs om met u deze mogelijkheden door te nemen en een inschatting te maken van hoe uw project uitgevoerd moet worden. Aan de hand hiervan sturen wij u een offerte met een scherpe prijs. Indien u hiermee akkoord gaat zorgen wij ervoor dat we zo snel mogelijk uw buitenmuur waterdicht gaan maken, of uw binnenmuur waterdicht maken.

 

Groene aanslag verwijderen

Lees meer

Gevel zandstralen

Lees meer

Hogedruk reinigen

Lees meer

Laat uw muur waterdicht maken

Een muur waterdicht laten maken is iets wat wij u zeker aan kunnen raden. Het is per slot van rekening zo dat u anders te maken kunt krijgen met de ongemakken die de kop opsteken bij vocht dat door de muren heen trekt. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld aan stankoverlast, maar er kan ook schade optreden aan uw muren. In de ergste gevallen kan zelfs de constructie van uw huis aangetast worden. Wij zorgen er graag voor dat u hier geen problemen meer aan ondervindt. We komen bij u langs om een buitenmuur waterdicht te maken, of om een binnenmuur waterdicht te maken.

  • Gevelreiniging Groene Aanslag Verwijderen Lisse
  • Gevelreiniging Hogedruk Reinigen
  • Gevelreiniging Rode Verf Verwijderen
  • Gevelreiniging Witte Verf Verwijderen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Gele Steen Woerden
  • Gevelreiniging Zandstralen Zaandam

Meer weten over onze werkzaamheden?

Indien u meer wilt weten over ons bedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om u te helpen met uw vragen, of om advies te geven. Zo weet u zeker dat u straks prettig en zonder zorgen in uw huis woont! Naast het waterdicht maken van muren zijn wij ook in te schakelen om bijvoorbeeld uw gevel te reinigen. Ook voor het uitvoeren van renovaties en reparaties staan wij voor u klaar. Bij Care for Buildings hebben wij een passie voor gebouwen, die we graag met onze klanten delen.

Waarom nog langer wachten?

En al het andere woningonderhoud dan?

Care For Buildings is uw vakkundige partner: gevelreiniging, renovatie en vochtwering, alles van fundament tot dak. Impregneren/ hydrofoberen. Vochtproblemen in kelders of natte ruimten, kelders waterdicht maken, fundament afdichting, optrekkend grondvocht, voegen vervangen, aanslag op dakpannen reinigen, scheuren door verzakking of aardbevingsschade herstellen, schoorsteenrenovatie, reinigen van beplating: damwand, trespa en gevelpanelen, reinigen van kunststof en aluminium, reinigen van bestrating, pleinen en terrassen.