Muren waterdicht maken

4.5 op basis van
20 beoordelingen

Bekijk reviews

Uw kelder waterdicht laten maken van binnenuit

Heeft u een kelder waarvan de muren niet helemaal waterdicht zijn? Dit kan voor grote problemen zorgen. Er kan dan namelijk schimmel ontstaan, wat gezondheidsproblemen met zich meebrengt. Daarnaast is het ook zo dat vocht schade kan aanrichten aan uw spullen, waarbij ook de ruimte zelf beschadigd kan raken. Het is dan ook goed om er zo snel mogelijk iets aan te doen als u op een dag merkt dat er waterschade is in uw kelder. Muren waterdicht maken is een van de specialiteiten van Care for Buildings. We hebben een passie voor gebouwen en komen graag ook uw kelder waterdicht maken van de binnenkant.

Groene aanslag verwijderen

Lees meer

Gevel zandstralen

Lees meer

Hogedruk reinigen

Lees meer

Een kelder waterdicht maken van binnenuit

Als u last heeft van opstijgend vocht, dan is kelderafdichting hier de perfecte oplossing voor. Wij zorgen ervoor dat zowel een kelder met een betonnen muur als een kelder met een bakstenen muur helemaal waterdicht wordt. Er zijn verschillende methodes voor om dit te bereiken. Een kelder waterdicht maken vanaf de binnenkant kan onder andere door deze te injecteren. De muren worden dan waterdicht. Een gevel bezetten is ook een optie, hierbij worden vochtdoorslag en optrekkend vocht geweerd. We komen graag een keer bij u langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn om bij u de muren waterdicht te maken.

  • Gevelreiniging Groene Aanslag Verwijderen Lisse
  • Gevelreiniging Hogedruk Reinigen
  • Gevelreiniging Rode Verf Verwijderen
  • Gevelreiniging Witte Verf Verwijderen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Gele Steen Woerden
  • Gevelreiniging Zandstralen Zaandam

Laat uw kelder waterdicht maken vanaf de binnenkant

Een kelder waterdicht maken van binnenuit is een perfecte methode om ervoor te zorgen dat uw kelder straks geheel vrij is van vocht en schimmel. Het is belangrijk om niet te lang te wachten met in actie te komen, aangezien de schade in uw kelder en aan uw fundering dan alleen maar groter wordt. Daarnaast daalt hierdoor ook de waarde van uw pand. Care for Buildings zorgt er graag voor dat uw pand in perfecte conditie blijft. We horen dan ook graag van u als u uw kelder waterdicht wilt maken van binnenuit!

Waarom nog langer wachten?

En al het andere woningonderhoud dan?

Care For Buildings is uw vakkundige partner: gevelreiniging, renovatie en vochtwering, alles van fundament tot dak. Impregneren/ hydrofoberen. Vochtproblemen in kelders of natte ruimten, kelders waterdicht maken, fundament afdichting, optrekkend grondvocht, voegen vervangen, aanslag op dakpannen reinigen, scheuren door verzakking of aardbevingsschade herstellen, schoorsteenrenovatie, reinigen van beplating: damwand, trespa en gevelpanelen, reinigen van kunststof en aluminium, reinigen van bestrating, pleinen en terrassen.