Latei plaatsen

4.5 op basis van
20 beoordelingen

Bekijk reviews

Een latei laten plaatsen voor buitenmuren

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van de renovatie van gebouwen? Bij Care for Buildings staan we voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw gebouw altijd perfect in orde is. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een latei plaatsen voor u. Een latei is een balk, gemaakt van natuursteen, beton, hout of staal, die de belasting boven een muuropening opvangt. Bij een muuropening kunt u dan bijvoorbeeld denken aan een raam of een deur. Op deze manier worden de krachten van de muur opgevangen en hoeft u er niet bang voor te zijn dat deze op enig moment door gaat zakken. Wij kunnen voor u een stalen latei plaatsen.

 

Groene aanslag verwijderen

Lees meer

Gevel zandstralen

Lees meer

Hogedruk reinigen

Lees meer

Laat ons een stalen latei plaatsen

Met een goede latei zorgt u ervoor dat de buitenmuren van uw gebouw nog steviger zijn. Het is dan ook goed om het plaatsen van een latei te overwegen. Dit is iets wat kan gebeuren bij het bouwen van een huis, maar ook als er bijvoorbeeld een renovatie aan uw huis nodig is. Wij gaan graag eens samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van het bouwen van een latei. We vinden het belangrijk om u te helpen met het maken van een goede keuze. We overleggen wat bij het latei plaatsen de kosten zijn. Indien u hiermee akkoord gaat stellen wij een plan op en gaan we aan de slag met het plaatsen van de latei.

  • Gevelreiniging Groene Aanslag Verwijderen Lisse
  • Gevelreiniging Hogedruk Reinigen
  • Gevelreiniging Rode Verf Verwijderen
  • Gevelreiniging Witte Verf Verwijderen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Gele Steen Woerden
  • Gevelreiniging Zandstralen Zaandam

Meer weten over het plaatsen van een latei in een buitenmuur?

Een latei plaatsen is een van de specialiteiten van Care for Buildings. We hebben mensen klaarstaan die graag voor u aan de slag gaan. We zijn ervaren in het plaatsen van lateien, u kunt er dan ook op rekenen dat dit gebeurt op een manier die geheel veilig is. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen, of om te weten te komen wat bij een latei plaatsen de kosten zijn. U kunt natuurlijk ook altijd even op onze website kijken om te zien wat wij nog meer voor werkzaamheden wij voor u uit kunnen voeren.

Waarom nog langer wachten?

En al het andere woningonderhoud dan?

Care For Buildings is uw vakkundige partner: gevelreiniging, renovatie en vochtwering, alles van fundament tot dak. Impregneren/ hydrofoberen. Vochtproblemen in kelders of natte ruimten, kelders waterdicht maken, fundament afdichting, optrekkend grondvocht, voegen vervangen, aanslag op dakpannen reinigen, scheuren door verzakking of aardbevingsschade herstellen, schoorsteenrenovatie, reinigen van beplating: damwand, trespa en gevelpanelen, reinigen van kunststof en aluminium, reinigen van bestrating, pleinen en terrassen.