Kruipruimte isolatie

4.5 op basis van
20 beoordelingen

Bekijk reviews

Uw kruipruimte isoleren met EPS

Indien u op zoek bent naar een goede manier om uw huis te isoleren, dan willen wij u er graag op wijzen dat dit ook kan door middel van kruipruimte isolatie. Dit is een methode die een zeer positief effect kan hebben op het verbruik in uw huis. Bij Care for Buildings weten we alles van deze manier van isoleren. Wij komen bij u de kruipruimte isoleren met EPS. Dit is een speciaal materiaal dat voor een perfecte isolatie zorgt. Indien u hier meer over wilt weten kunt u altijd even contact met ons opnemen. We vertellen u hier graag meer over. Ook komen we dan bij u langs om te bekijken hoe we deze vorm van isolatie bij u uit kunnen voeren.

 

Groene aanslag verwijderen

Lees meer

Gevel zandstralen

Lees meer

Hogedruk reinigen

Lees meer

Waarom kiezen voor kruipruimte isolatie?

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom u ervoor kunt kiezen om uw kruipruimte te laten isoleren. Als u ervoor kiest om op deze manier uw huis te isoleren, dan wordt het meteen makkelijker om uw huis warm te houden. U zult minder hoeven stoken. Een tweede voordeel is het feit dat schimmel minder kans krijgt doordat u de kruipruimte isoleert. Deze trekt toch meestal van onderin huis naar boven. Op deze manier zorgt u ervoor dat vocht geen kans krijgt. Een derde reden is dat de vloer warmer wordt door kruipruimte isolatie. Zo is het installeren van die vloerverwarming ook eigenlijk niet meer nodig!

  • Gevelreiniging Groene Aanslag Verwijderen Lisse
  • Gevelreiniging Hogedruk Reinigen
  • Gevelreiniging Rode Verf Verwijderen
  • Gevelreiniging Witte Verf Verwijderen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Gele Steen Woerden
  • Gevelreiniging Zandstralen Zaandam

Wat zijn bij kruipruimte isolatie de kosten?

Indien u wilt weten wat van kruipruimte isolatie de kosten zijn, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We komen graag een keer bij u langs om te bekijken wat de kosten zijn als wij uw kruipruimte komen isoleren met EPS. Aan de hand hiervan stellen wij een offerte op. Indien u hiermee akkoord gaat, maken we een afspraak om bij u langs te komen om het project uit te voeren. Care for Buildings heeft de zorg voor uw huis hoog in het vaandel staan. Dit kan door middel van kruipruimte isolatie, maar ook bijvoorbeeld door uw gevel te reinigen, renovaties of reparaties door te voeren of een schoorsteen te vervangen. We nemen al onze mogelijkheden graag een keer met u door.

Waarom nog langer wachten?

En al het andere woningonderhoud dan?

Care For Buildings is uw vakkundige partner: gevelreiniging, renovatie en vochtwering, alles van fundament tot dak. Impregneren/ hydrofoberen. Vochtproblemen in kelders of natte ruimten, kelders waterdicht maken, fundament afdichting, optrekkend grondvocht, voegen vervangen, aanslag op dakpannen reinigen, scheuren door verzakking of aardbevingsschade herstellen, schoorsteenrenovatie, reinigen van beplating: damwand, trespa en gevelpanelen, reinigen van kunststof en aluminium, reinigen van bestrating, pleinen en terrassen.