Gevelrestauratie

4.5 op basis van
20 beoordelingen

Bekijk reviews

De restauratie van uw gevel

Is de gevel van uw huis aan een grondige restauratie toe? Dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met Care for Buildings. We hebben mensen in dienst die graag voor u aan de slag gaan met het restaureren van uw gebouw. Ze zorgen ervoor dat uw gevel er weer helemaal piekfijn uit komt te zien, maar ook dat hij er zo perfect uit blijft zien. We hebben hier allerlei middelen voor in huis, die zorgen dat het visitekaartje van uw huis er stralend uitziet. Neem dan ook contact met ons op voor het aanvragen van een offerte, of als u ons bij deze taken in wilt schakelen.

 

Groene aanslag verwijderen

Lees meer

Gevel zandstralen

Lees meer

Hogedruk reinigen

Lees meer

Een gevel restaureren

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom de restauratie van uw gevel noodzakelijk is. Wellicht is er door een gebeurtenis schade aan ontstaan, maar het kan ook dat uw gevel door de jaren heen minder sterk en mooi is geworden. Dan is het goed om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Indien u dat niet doet, kan de schade aan de gevel namelijk steeds ernstiger worden. We willen u helpen om dit te voorkomen. We komen dan ook graag een keer bij u langs om te bekijken wat er aan de gevel van uw huis moet gebeuren. Aan de hand hiervan stellen wij voor u een vrijblijvende offerte op.

  • Gevelreiniging Groene Aanslag Verwijderen Lisse
  • Gevelreiniging Hogedruk Reinigen
  • Gevelreiniging Rode Verf Verwijderen
  • Gevelreiniging Witte Verf Verwijderen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Gele Steen Woerden
  • Gevelreiniging Zandstralen Zaandam

Meer weten over de restauratie van een gevel?

Voor de restauratie van een gevel heeft u echte specialisten nodig. De specialisten van Care for Buildings komen graag bij u langs om ervoor te zorgen dat uw gevel er weer perfect uit komt te zien. Wij kunnen uw gevel niet alleen restaureren en er reparaties aan uitvoeren, maar deze ook grondig voor uw reinigen. Daarnaast zijn wij ook in te schakelen als u naar een gevel restaureren deze ook wilt laten schilderen. Ook hier vertellen wij u graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Waarom nog langer wachten?

En al het andere woningonderhoud dan?

Care For Buildings is uw vakkundige partner: gevelreiniging, renovatie en vochtwering, alles van fundament tot dak. Impregneren/ hydrofoberen. Vochtproblemen in kelders of natte ruimten, kelders waterdicht maken, fundament afdichting, optrekkend grondvocht, voegen vervangen, aanslag op dakpannen reinigen, scheuren door verzakking of aardbevingsschade herstellen, schoorsteenrenovatie, reinigen van beplating: damwand, trespa en gevelpanelen, reinigen van kunststof en aluminium, reinigen van bestrating, pleinen en terrassen.