Gevel schoonmaken

4.5 op basis van
20 beoordelingen

Bekijk reviews

De buitenmuur van uw huis schoonmaken

Heeft de buitenmuur van uw huis er wel eens schoner uitgezien? Dan is het goed om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Per slot van rekening ziet het er niet netjes uit als uw gevel niet schoon is, daar komt wij dat de aanslag op uw huis ook voor extra schade kan zorgen. Hier komen dan weer extra kosten bij om de hoek kijken en we kunnen ons voorstellen dat u dat toch zult willen vermijden. We raden u dan ook aan om gewoon eens contact op te nemen met Care for Buildings. Wij komen uw buitenmuur schoonmaken en er zo voor zorgen dat deze er weer helemaal perfect uit komt te zien.

 

Groene aanslag verwijderen

Lees meer

Gevel zandstralen

Lees meer

Hogedruk reinigen

Lees meer

Laat specialisten uw gevel schoonmaken

We vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Vandaar ook dat wij u uitnodigen om eens contact met ons op te nemen als u met ons in zee wilt gaan. We komen dan graag een keer bij u langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van het schoonmaken van uw gevel. Aan de hand hiervan sturen wij u een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat maken we een afspraak om met het schoonmaken te beginnen. Een gevel schoonmaken is een flinke klus, die wij met de beste apparatuur en middelen voor u regelen.

  • Gevelreiniging Groene Aanslag Verwijderen Lisse
  • Gevelreiniging Hogedruk Reinigen
  • Gevelreiniging Rode Verf Verwijderen
  • Gevelreiniging Witte Verf Verwijderen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Gele Steen Woerden
  • Gevelreiniging Zandstralen Zaandam

De beste zorg voor uw huis

Bij Care for Buildings werken mensen die een echte passie hebben voor het verzorgen van huizen. We staan dan ook klaar om hiermee aan de slag te gaan voor u. Zo weet u zeker dat u straks een gevel heeft die er weer echt uitziet als het visitekaartje van uw huis. Indien u hier vragen over heeft verwijzen wij u graag naar de uitgebreide informatie over dit onderwerp die wij voor u klaar hebben staan. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. We geven u dan advies over de manier van schoonmaken die wij u aanbevelen.

Waarom nog langer wachten?

En al het andere woningonderhoud dan?

Care For Buildings is uw vakkundige partner: gevelreiniging, renovatie en vochtwering, alles van fundament tot dak. Impregneren/ hydrofoberen. Vochtproblemen in kelders of natte ruimten, kelders waterdicht maken, fundament afdichting, optrekkend grondvocht, voegen vervangen, aanslag op dakpannen reinigen, scheuren door verzakking of aardbevingsschade herstellen, schoorsteenrenovatie, reinigen van beplating: damwand, trespa en gevelpanelen, reinigen van kunststof en aluminium, reinigen van bestrating, pleinen en terrassen.