Gevel schilderen

4.5 op basis van
20 beoordelingen

Bekijk reviews

Uw gevel laten schilderen

Ziet uw gevel er niet meer zo mooi uit als vroeger? Is de verf aan het afbladderen of ziet uw woning er ouder uit dan hij in werkelijkheid is? Dan is het goed om hier door de professionals van Care for Buildings iets aan te laten doen. Wij hebben mensen klaarstaan die graag voor u aan de slag gaan om uw woning danig op te frissen. Dit doen wij onder andere door de gevel te schilderen. Dit is een klus waar onze specialisten veel ervaring mee hebben. Met een nieuwe laag verf is uw gevel weer perfect toonbaar en kunt u trots zijn op uw woning. Het biedt daarbij ook nog eens extra bescherming tegen vuil en vocht.

 

Groene aanslag verwijderen

Lees meer

Gevel zandstralen

Lees meer

Hogedruk reinigen

Lees meer

De buitengevel schilderen

Een gevel laten schilderen? Is dat geen klusje dat u zelf ook prima kunt doen? In principe wel, maar als u wilt dat dit goed, professioneel en veilig gebeurt, dan kunt u hier beter even met ons contact over opnemen. Wij zorgen ervoor dat er een offerte wordt opgesteld, aan de hand waarvan u kunt beslissen of u met ons in zee wilt gaan. Wij staan dan klaar om ervoor te zorgen dat uw woning in de door u gewenste kleur wordt geschilderd. Met verf van professionele kwaliteit. Dit doen wij snel en grondig. Uw woning is dan weer goed beschermd tegen alle weersomstandigheden.

  • Gevelreiniging Groene Aanslag Verwijderen Lisse
  • Gevelreiniging Hogedruk Reinigen
  • Gevelreiniging Rode Verf Verwijderen
  • Gevelreiniging Witte Verf Verwijderen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Gele Steen Woerden
  • Gevelreiniging Zandstralen Zaandam

Laat ons uw buitengevel schilderen

Een gevel schilderen is een van de specialiteiten van Care for Buildings. Ons uw gevel laten schilderen zorgt dan ook voor een goed, professioneel resultaat. Neem een kijkje bij de informatie over ons bedrijf die wij op deze website voor u klaar hebben staan. Of neem contact met ons op om de mogelijkheden met ons door te nemen. Door ons uw gevel laten schilderen is een garantie voor hoge kwaliteit.

Waarom nog langer wachten?

En al het andere woningonderhoud dan?

Care For Buildings is uw vakkundige partner: gevelreiniging, renovatie en vochtwering, alles van fundament tot dak. Impregneren/ hydrofoberen. Vochtproblemen in kelders of natte ruimten, kelders waterdicht maken, fundament afdichting, optrekkend grondvocht, voegen vervangen, aanslag op dakpannen reinigen, scheuren door verzakking of aardbevingsschade herstellen, schoorsteenrenovatie, reinigen van beplating: damwand, trespa en gevelpanelen, reinigen van kunststof en aluminium, reinigen van bestrating, pleinen en terrassen.