Gevel reinigen

4.5 op basis van
20 beoordelingen

Bekijk reviews

De kosten van een gevel reinigen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van het reinigen van een gevel? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Care for Buildings. Wij hebben specialisten klaarstaan die graag bij u langskomen om te bekijken wat er allemaal aan uw gevel moet gebeuren. Aan de hand hiervan stellen wij een plan van aanpak op dat ons het meest effectief lijkt. Ook krijgt u dan van ons een vrijblijvende offerte. Indien u hiermee akkoord gaat zorgen wij ervoor dat uw gevel snel grondig wordt gereinigd. Dat niet alleen, we zorgen ook voor bescherming voor uw gevel, zodat deze niet snel opnieuw gereinigd hoeft te worden.

 

Groene aanslag verwijderen

Lees meer

Gevel zandstralen

Lees meer

Hogedruk reinigen

Lees meer

Een gevel reinigen voegen en impregneren

Een gevel reinigen is meer dan hier alleen met een sopje overheen gaan. Als u wilt dat het echt grondig gebeurt, dan kunt u het beste onze specialisten bij u langs laten komen. Ze staan klaar om u te helpen met het tot in de kleinste details reinigen van uw gevel. Naast het reinigen van de gevel, kunnen onze mensen ook de voegen van uw gevel professioneel bijwerken. Ook hier kan door de jaren heen schade en verval aan ontstaan. Dit ziet er niet alleen maar minder mooi uit, het kan ook nog eens voor schade aan uw huis zorgen. Tot slot staan wij ook klaar om uw gevel te impregneren. Hiermee beschermt u de gevel niet alleen tegen viezigheid, maar zorgt u er ook voor dat vocht geen kans meer heeft.

  • Gevelreiniging Groene Aanslag Verwijderen Lisse
  • Gevelreiniging Hogedruk Reinigen
  • Gevelreiniging Rode Verf Verwijderen
  • Gevelreiniging Witte Verf Verwijderen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Gele Steen Woerden
  • Gevelreiniging Zandstralen Zaandam

Wat zijn voor een gevel reinigen de kosten?

Indien u wilt weten wat voor een gevel reinigen de kosten zijn, dan raden wij u aan om via onze website vrijblijvend een offerte aan te vragen. U bent dan helemaal op de hoogte van het kostenplaatje dat bij onze grondige gevelreiniging komt kijken. Indien u hiermee akkoord gaat, zullen wij snel een tijd inplannen waarop wij langskomen om onze werkzaamheden uit te voeren. We hebben bij Care for Buildings een echte passie voor huizen. We geven deze passie graag door aan onze klanten.

Waarom nog langer wachten?

En al het andere woningonderhoud dan?

Care For Buildings is uw vakkundige partner: gevelreiniging, renovatie en vochtwering, alles van fundament tot dak. Impregneren/ hydrofoberen. Vochtproblemen in kelders of natte ruimten, kelders waterdicht maken, fundament afdichting, optrekkend grondvocht, voegen vervangen, aanslag op dakpannen reinigen, scheuren door verzakking of aardbevingsschade herstellen, schoorsteenrenovatie, reinigen van beplating: damwand, trespa en gevelpanelen, reinigen van kunststof en aluminium, reinigen van bestrating, pleinen en terrassen.