Fundering waterdicht

4.5 op basis van
20 beoordelingen

Bekijk reviews

Laat uw fundering waterdicht maken

Merkt u op een dag dat u last heeft van vocht in uw huis? Ruikt het een beetje muf en voelt het niet helemaal prettig om in uw huis aanwezig te zijn? Dan is het goed om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Doet u dit namelijk niet, dan kunnen de problemen in uw huis alleen maar groter worden. Bij Care for Buildings hebben we veel ervaring met het in perfecte staat houden van huizen en andere gebouwen. Het is onze passie om ervoor te zorgen dat u prettig kunt wonen in een huis dat helemaal in perfecte staat is. Zo maken wij bijvoorbeeld uw fundering waterdicht.

 

Groene aanslag verwijderen

Lees meer

Gevel zandstralen

Lees meer

Hogedruk reinigen

Lees meer

Waterdichting van uw fundering

Het is bij elke fundering belangrijk dat deze waterdicht is. Vooral bij oudere gebouwen is dit in de regel niet het geval. Dit kan vervelende gevolgen hebben. Zo kunt u last krijgen van optrekkend vocht. Dit zorgt niet alleen voor lichamelijke ongemakken, maar kan ook tot gevolg hebben dat de fundering wordt aangetast, iets wat u altijd zult willen voorkomen. Care for Buildings staat klaar om niet alleen de fundering van oude gebouwen, maar ook van nieuwe gebouwen te bewerken. Wij kunnen elke fundering waterdicht maken. We hebben hier vele jaren ervaring mee en zetten deze graag in voor de waterdichting van uw fundering.

  • Gevelreiniging Groene Aanslag Verwijderen Lisse
  • Gevelreiniging Hogedruk Reinigen
  • Gevelreiniging Rode Verf Verwijderen
  • Gevelreiniging Witte Verf Verwijderen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Gele Steen Woerden
  • Gevelreiniging Zandstralen Zaandam

Meer weten over hoe wij uw fundering waterdicht maken?

We staan klaar om u te helpen met het waterdicht maken van uw fundering. Neem contact met ons op en wij komen graag een keer bij u langs om te bekijken hoe de situatie ervoor staat. Aan de hand hiervan stellen wij een plan op en maken wij een offerte. Gaat u hiermee akkoord, dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met uw fundering waterdicht maken. Ons bedrijf is daarnaast ook in te schakelen voor een groot aantal andere werkzaamheden aan uw huis. Denk hierbij onder andere aan  het reinigen van uw gevel, of het uitvoeren van renovaties in of aan uw huis.

Waarom nog langer wachten?

En al het andere woningonderhoud dan?

Care For Buildings is uw vakkundige partner: gevelreiniging, renovatie en vochtwering, alles van fundament tot dak. Impregneren/ hydrofoberen. Vochtproblemen in kelders of natte ruimten, kelders waterdicht maken, fundament afdichting, optrekkend grondvocht, voegen vervangen, aanslag op dakpannen reinigen, scheuren door verzakking of aardbevingsschade herstellen, schoorsteenrenovatie, reinigen van beplating: damwand, trespa en gevelpanelen, reinigen van kunststof en aluminium, reinigen van bestrating, pleinen en terrassen.