Veelgestelde vragen

Unlock your mysteries

Een goede voeg beschadigd niet tijdens gevelreiniging. Zijn uw voegen in slechte staat/broos dan kan door gevelreiniging uw voegwerk beschadigen. Alvorens het uitvoeren van de werkzaamheden wordt dit ter plaatse bekeken. U weet dus van tevoren waar u aan toe bent. Mochten uw voegen in slechte staat verkeren dan adviseren wij altijd het voegwerk te vernieuwen. U kunt dit in 1 project laten uitvoeren bij Care for Buildings. En niet geheel onbelangrijk: dit scheelt u in kosten!

De kosten voor het impregneren zijn variabel. De kosten zijn o.a. afhankelijk van het te behandelen oppervlak, aantal vierkante meters, hoogte/ bereikbaarheid en soort impregneermiddel.
Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, via whatsapp of telefonisch.

De kosten van gevelreiniging zijn variabel. De kosten zijn o.a. afhankelijk van het te reinigen oppervlak, het soort vervuiling, de reinigingstechniek en of het te reinigen oppervlak goed bereikbaar is. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, via whatsapp of telefonisch.

Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden kunt u voorbereidingen treffen. Bij werkzaamheden aan uw gevel is het van belang dat de gevel leeg/vrij en 2 meter rondom toegankelijk is. Staan er bepaalde planten dicht bij de gevel waar u waarde aan hecht? Verpot of verplaats deze. Heeft u uw naambordje en brievenbus verwijderd? Bij twijfel, welke voorbereidingen u dient te treffen: neem contact op!

Care for Buildings haar streven is de werkzaamheden zo spoedig mogelijk bij u uit te voeren. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden is dit doorgaans binnen enkele weken.
Care for buildings werkt efficiënt en effectief: als een ander project niet door kan gaan, kunt u een telefoontje verwachten om uw werkzaamheden vervroegd uit te voeren.

Ja zeker, scheurherstel is ons specialisme! Gevelreiniging, renovatie en vochtwering vanaf het fundament tot aan het dak.

Nee, wij beschadigen uw gevel niet, echter halen wij wel een heel dun laagje van de steen af d.m.v. de softstraal techniek. Om de gevel na het reinigen optimaal te beschermen tegen vervuiling en vocht is het wel noodzakelijk dat de gevel een beschermlaag krijgt d.m.v. impregneren. (Waterafstotend maken)

Wanneer u ons webformulier heeft ingevuld, zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen voor het maken van een afspraak specificatie offerte.

Nadat wij uw potentiele opdracht van dichtbij hebben beoordeeld, ontvangt u binnen 5 werkdagen een offerte. Na 5 werkdagen wordt er contact met u opgenomen om eventuele vragen of onduidelijkheden weg te nemen. Kunnen wij u van dienst zijn?

Staat uw vraag er niet bij?