Renovatie

Let’s make your building great again

4.0 op basis van
26 beoordelingen

Bekijk reviews

Renovatie is een pré: goed onderhoud aan uw woning of bedrijfspand is levensduur-verlengend, waarde vermeerderend en bevorderd uw kwaliteit van wonen! Care for Buildings pakt elk onderhoudsprobleem aan de buitenzijde van uw pand- van fundament tot dak- zorgvuldig aan.

Renovatie kan in combinatie met vakkundige gevelreiniging, gevel herstel of het toepassen van vochtwering. U mag ons ook altijd bellen voor elke andere renovatieklus of opknapbeurt voor gevel, metselwerk, fundament of scheurherstel. Er is altijd een professionele, blijvend mooie oplossing.

‘We Care for Buildings’.

Renovatie én toch niet zelf het dak op

Complete dakrenovatie, uw pannendak vervangen, dakleer beschermen met een speciale duurzame coating, nieuw lood of daklood aanbrengen, bestaand daklood vervangen of een schoorsteenrenovatie? Renovatie kan een kleine, verstandige investering zijn, waar u langdurig profijt en comfort van hebt.

Renovatie van voegwerk, scheurherstel, aardbevingsschade of gevel reparatie

Goed voeg en metselwerk geeft uw gevel een mooie en passende uitstraling. Even belangrijk: het risico op vochtdoorslag en het achteruitgaan van de isolerende werking wordt voorkomen door uw voegen tijdig te vervangen. Care for Buildings verwijderd uw oude voegen en brengt op professionele wijze nieuw voegwerk aan. U heeft de keus uit een breed scala voegtechnieken en kleuren.

Scheuren in uw gevel door aardbevingen, doorgeroeste ankers of een funderingsprobleem? Scheuren in gevels die niet vroegtijdig gerepareerd worden kunnen grote gevolgen hebben voor de kwaliteit van uw gehele pand of woning. Renovatie is de oplossing. Laat uw scheuren op tijd en vakkundig beoordelen door Care for Buildings. U krijgt een gedegen, onderbouwd advies of een cosmetische oplossing afdoende kan zijn of dat er maatregelen moeten worden getroffen om verdere schade te voorkomen.

 

Gevelrenovatie

Lees meer

Schoorsteenrenovatie

Lees meer

Restauratie

Lees meer
  • Renovatie Latei Vervangen
  • Renovatie Opnieuw Metselen Gevel
  • Renovatie Opnieuw Voegen Gevel
  • Renovatie Voegen Eruit Gehaald
  • Renovatie Voegwerk Verwijderd
  • Renovatie Zwarte Voeg

Renovatie mogelijkheid = gevel verven

Kunnen uw buitenmuren of gevel van uw woning wel een opknapbeurt gebruiken? Schilderen is zichtwerk. Met het schilderen van uw buitenmuur of bestaande gevel van zowel een bestaande of nieuwbouwwoning kunt u een groot effect bereiken. Care for Buildings biedt voor iedere ondergrond- bakstenen, stucwerk, beton of hout- een oplossing. Gaat u voor het beste eindresultaat? Laat u adviseren door Care for Buildings over onder andere de juiste verfkeuze en het beste moment.

Care for Buildings werkzaamheden gaan nóg verder: denk aan onderhoudsarme gevelbekleding plaatsen, in allerlei materialen, kleuren en soorten afwerking. Bestaande gevelbekleding opknappen of vervangen. Vraag naar de tientallen mogelijkheden.

Waarom nog langer wachten?

Renovatie gevel, binnen en buiten

Renovatie van de (buiten) gevel komt het meeste voor. Toch wil het wel voorkomen dat een gevel in een dermate slechte staat is dat ook renovatie van de binnengevel noodzakelijk is voor de stevigheid van de muur. Dit komt voor bij scheuren door verzakking of een slechte fundering. Wanneer de buitenmuur en binnenmuur los van elkaar staan, kunnen in beide scheuren ontstaan. Zit er pleisterwerk over de binnenmuur heen? Een scheur in de binnenmuur is vaak zichtbaar door scheuren in het pleisterwerk, toch hoeft niet iedere scheur in het pleisterwerk ook een scheur in de muur te betekenen. Care for Buildings kijkt graag met u mee om samen tot een gedegen oplossing te komen.