Graffiti verwijderen

Art is anything you can get away with - Andy Warhol

Graffiti snel laten verwijderen

Graffiti is een veelvoorkomend probleem in met name de steden. Zowel particuliere eigenaren van panden, zakelijke vastgoedbezitters als overheidsgebouwen krijgen met verwijderen van graffiti te maken. Het ontsiert een pand en brengt volgens onderzoek meer criminaliteit met zich mee. De meeste mensen die graffiti op de gevel hebben gehad, kunnen bevestigen dat graffiti op de gevel meer graffiti spuiters aantrekt. Taak dus om graffiti zo snel mogelijk van uw pand of bouwwerk te laten verwijderen. Care for Buildings verwijderd uw graffiti. Afhankelijk van uw type gevel en steensoort kiest Care for Buildings een methode die effectief is én geen schade aan uw gevel brengt.

Mogelijkheden om graffiti te laten verwijderen

Er zijn verschillende opties om graffiti te laten verwijderen van uw woning of pand. Welke optie het beste bij u past wordt persoonlijk met u afgestemd. De hierboven beschreven factoren dragen bij aan welke opties u kunt kiezen.

Hogedruk reinigen met stoom

Bij stoomcleanen van de gevel, verwijderd Care for Buildings de graffiti met heet water onder hoge druk. De graffiti weekt los door de warmte en wordt van de gevel verwijderd door de druk.

Gevel zandstralen

Indien stoomcleanen niet effectief is, bestaat de mogelijkheid uw gevel te zandstralen. Hierbij wordt een straalgrit gekozen welke geen schade aan uw gevel geeft maar wél de graffiti effectief verwijdert.

Chemisch reinigen

Omdat niet alle soorten ondergronden tegen hitte, water of zandstralen kunnen, is er een derde methode die uitkomst kan bieden. Care for Buildings biologische afbreekbare reinigingsmiddelen zijn geschikt voor vrijwel alle ondergronden die niet gestraald of gereinigd kunnen worden met stoomcleanen.

Anti graffiti coating na graffiti verwijderen

Nadat Care for Buildings graffiti heeft verwijderd, is het belangrijk te voorkomen dat er opnieuw graffiti aangebracht kan worden. Care for Buildings brengt een anti graffiti coating aan. Door deze anti graffiti coating hecht graffiti zich niet meer op uw muur. De keus bestaat uit een permanente of semi permanente anti graffiti coating. Bij een semi permanente anti graffiti coating hecht graffiti zich aan de coating: de coating functioneert als tussenlaag. Deze tussenlaag verdwijnt in aanraking met warm water. Een permanente anti graffiti coating trekt diep in het aangebrachte oppervlak en verdwijnt niet bij gevelreiniging.

Graffiti verwijderen kosten

De kosten voor verwijderen van graffiti is afhankelijk van een aantal factoren:

  • type gevel en steensoort
  • de oppervlakte
  • de plaats op de gevel waar de graffiti zit
  • de methode van reinigen
  • in- of exclusief anti graffiti coating

Vraag naar de mogelijkheden, plan vrijblijvend een gesprek in. Tijdens dit kosteloze gesprek wordt samen met u gekeken welke methode geschikt is voor uw gevel. Daarnaast krijgt u inzicht in de kosten voor het verwijderen van de graffiti en het eventueel aanbrengen van de anti graffiti coating. Ga de toekomst tegemoet zonder graffiti!