Gevelreiniging

Uw gevel écht goed schoon laten maken? Blijvend beschermd?

4.0 op basis van
26 beoordelingen

Bekijk reviews

Muren schoonmaken met gevelreiniging

Gevelreiniging: iedere eigenaar van een woning of pand krijgt hier op een gegeven moment mee te maken. Als het gaat om groene aanslag, graffiti, zwarte aanslag, cementsluier of peacocking. Eigenlijk is er maar één ding echt belangrijk: u wilt de gevel professioneel reinigen zodat er geen schade aan de muur ontstaat. Care for Buildings is uw expert in het specialistisch reinigen van iedere soort gevel, met de beste prijs, voor zowel grote als kleine projecten. Om uw gevel op de juiste manier te reinigen komt Care for Buildings graag vrijblijvend en kosteloos langs om te bepalen welk type vuil op uw gevel aanwezig is. Tijdens deze afspraak bestaat de mogelijkheid een gevelreiniging proefstuk te laten zetten: zo kunt u meteen het resultaat bekijken!

Gevelreiniging met professionele apparatuur

Met de beste professionele apparatuur voor gevelreiniging én kennis van elk soort gevelprobleem is Care for Buildings uw vertrouwde partner in specialistische gevelreiniging. Uw gevels krijgen hun uitstraling terug, zonder het metselwerk, kozijnen en ramen of gevelbekleding te beschadigen. We zijn ook thuis in vochtwering, impregneren/ hydrofoberen, renoveren.

Beginnende gevelaanslag? Vaak de voorbode van kostbare, blijvende schade

Door het klimaat in ons land hebben uw gevels veel te verduren. Het onderhouden van uw gevel is van belang om toekomstige schade, zoals scheuren en vochtproblemen te voorkomen. Gevelaanslag is niet alleen storend, hardnekkige gevelaanslag die lang blijft zitten, beschadigt uw gevel voorgoed. Uit ervaring blijkt dat aanslag op uw gevel vaak het gevolg is van een dieperliggend probleem. Care For Buildings onderzoekt het - zodat u op tijd actie kunt ondernemen. Denk ook aan: cementsluier verwijderen, groene aanslag verwijderen, zwarte aanslag gevel verwijderen, salpeter, peacocking en graffiti verwijderen.

Groene aanslag verwijderen

Lees meer

Gevel zandstralen

Lees meer

Hogedruk reinigen

Lees meer

Specialistische gevelreiniging, zorgvuldig ontwikkelde reinigingstechnieken

Gevelreiniging is een vak. Care for Buildings bezit kennis, kunde, vaardigheid en jarenlange ervaring om uw gevel weer de uitstraling te geven die het verdient. Care for Buildings prioriteit is het afleveren van kwaliteit. Veel tevreden klanten gingen u al voor! De ene gevel is de andere gevel niet; er zijn vele soorten gevelaanslag met afzonderlijk toegespitste gevelreiniging. U verdient een advies op maat. Care for Buildings adviseert u in de beste en meest duurzame oplossing, met een blijvend mooi en veilig resultaat.

  • Gevelreiniging Groene Aanslag Verwijderen Lisse
  • Gevelreiniging Hogedruk Reinigen
  • Gevelreiniging Rode Verf Verwijderen
  • Gevelreiniging Witte Verf Verwijderen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Dronten
  • Gevelreiniging Zandstralen Gele Steen Woerden
  • Gevelreiniging Zandstralen Zaandam

Gevelreiniging en impregneren

Een combinatie die vaak samen uitgevoerd wordt is gevelreiniging en impregneren. Care for Buildings maakt de gevel eerst schoon, niet alleen oppervlakkig maar diep in de steen of in het hout. Hierdoor worden schimmels en bacteriën die de vlekken/vervuiling veroorzaken zoveel mogelijk gedood waardoor ze niet meer terugkomen. Het uitvoeren van gevelreiniging en impregneren in 1 onderhoudsbeurt geeft een enorme kostenbesparing en een veel duurzamer resultaat. Effectieve gevelreiniging in combinatie met impregneren is de juiste behandeling om in de toekomst de gevel schoon te houden.

Waarom nog langer wachten?

En al het andere woningonderhoud dan?

Care For Buildings is uw vakkundige partner: gevelreiniging, renovatie en vochtwering, alles van fundament tot dak. Impregneren/ hydrofoberen. Vochtproblemen in kelders of natte ruimten, kelders waterdicht maken, fundament afdichting, optrekkend grondvocht, voegen vervangen, aanslag op dakpannen reinigen, scheuren door verzakking of aardbevingsschade herstellen, schoorsteenrenovatie, reinigen van beplating: damwand, trespa en gevelpanelen, reinigen van kunststof en aluminium, reinigen van bestrating, pleinen en terrassen.