Gevelreiniging

Uw gevel écht goed schoon laten maken? Blijvend beschermd?

4.6 op basis van
13 beoordelingen

Bekijk reviews

Professionele apparatuur

Met de beste professionele apparatuur voor gevelreiniging én kennis van elk soort gevelprobleem is Care for Buildings uw vertrouwde partner in specialistische gevelreiniging. Uw gevels krijgen hun uitstraling terug, zonder het metselwerk, kozijnen en ramen of gevelbekleding te beschadigen. We zijn ook thuis in vochtwering, impregneren/ hydrofoberen, renoveren.

Beginnende gevelaanslag? Vaak de voorbode van kostbare, blijvende schade

Door het klimaat in ons land hebben uw gevels veel te verduren. Het onderhouden van uw gevel is van belang om toekomstige schade, zoals scheuren en vochtproblemen te voorkomen. Gevelaanslag is niet alleen storend, hardnekkige gevelaanslag die lang blijft zitten, beschadigt uw gevel voorgoed. Uit ervaring blijkt dat aanslag op uw gevel vaak het gevolg is van een dieperliggend probleem. Care For Buildings onderzoekt het - zodat u op tijd actie kunt ondernemen. Denk aan: cementsluier verwijderen, witte aanslag verwijderen, groene aanslag verwijderen, zwarte aanslag verwijderen, salpeter uitslag verwijderen, peacocking aanslag verwijderen en graffiti verwijderen.

Zorgvuldig ontwikkelde reinigingstechnieken, specialistische gevelreiniging

Gevelreiniging is een vak. Care for Buildings bezit kennis, kunde, vaardigheid en jarenlange ervaring om uw gevel weer de uitstraling te geven die het verdient. Care for Buildings prioriteit is het afleveren van kwaliteit. Veel tevreden klanten gingen u al voor! De ene gevel is de andere gevel niet; er zijn vele soorten gevelaanslag. U verdient een advies op maat. Care for Buildings adviseert u in de beste en meest duurzame oplossing, met een blijvend mooi en veilig resultaat:

 

Groene aanslag verwijderen

Lees meer

Zwarte aanslag verwijderen

Lees meer

Witte aanslag verwijderen

Lees meer
  • Schermafbeelding 2020 09 23 Om 14.58.57
  • Schermafbeelding 2020 09 23 Om 15.02.34
  • Schermafbeelding 2020 09 23 Om 15.05.31
  • Schermafbeelding 2020 09 23 Om 15.07.48
  • IMG 0027
  • IMG 0234
  • IMG 2306
  • Img 2125

En al het andere woningonderhoud dan?

Care For Buildings is uw vakkundige partner: reiniging, renovatie en vochtwering, alles van fundament tot dak. Impregneren/ hydrofoberen. Vochtproblemen in kelders of natte ruimten, kelders waterdicht maken, fundament afdichting, optrekkend grondvocht, voegen vervangen, aanslag op dakpannen reinigen, scheuren door verzakking of aardbevingsschade herstellen, schoorsteenrenovatie, reinigen van beplating: damwand, trespa en gevelpanelen, reinigen van kunststof en aluminium, reinigen van bestrating, pleinen en terrassen.

Waarom nog langer wachten?

Gevel aanslag

Meer informatie

Reinigingstechnieken

Meer informatie